2009-12-21 09:44:25

Skavabölen pojat kirjoituskilpailu käynnistyy

Osallistukaa koko luokan voimin elokuva-aiheiseen kirjoituskilpailuun.
Kilpailun järjestää FS Film Oy yhdessä Koulukinon kanssa.
Teht√§v√§n√§ on kirjoittaa elokuvan "Skavab√∂len pojat" pohjalta joistakin seuraavista aiheista: ‚ÄĚKadonnut l√§heinen‚ÄĚ, ‚ÄĚVerivala‚ÄĚ tai ‚ÄĚVeljeyden voima‚ÄĚ.

Zaida Bergrothin esikoiselokuva on Antti Raivion näytelmään perustuva traaginen, mutta lämminhenkinen tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa.
Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön ottamalla yhteyttä lähimpään elokuvateatteriin.

Kilpailu on suunnattu yhdeksäsluokkalaisille ja lukiolaisille. Maksimissaan viiden sivun mittaiset kilpailutyöt voidaan kirjoittaa esimerkiksi äidinkielen ja kirjallisuuden tuntien yhteydessä. Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen:
FS-Film Oy, Urho Kekkosenkatu 4-6 E 00101 Helsinki. Kuoreen merkint√§ ‚ÄĚkirjoituskilpailu Skavab√∂le‚ÄĚ.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat elokuvan ohjaaja Zaida Bergroth, käsikirjoittaja Jan Forsström sekä tuottaja Jarkko Hentula.

Kilpailuvastaukset tulee postittaa viimeistään 31.3.2010. Kilpailun tulokset julkistetaan huhtikuun 2010 lopussa. Jokaisessa työssä on oltava selkeästi merkittynä kirjoittajan nimi, koulun nimi ja osoite sekä opettajan nimi.
Kisan voittaja pääsee opettajansa kanssa seuraamaan tuottaja Jarkko Hentulan uusimman elokuvan kuvauksia. Kymmenen parasta kirjoitusta palkitaan tuotepalkinnoilla.Lisätietoja:
FS Film Oy, Marko Ikävalko, marko.ikavalko@fs-film.fi p. 020 7300 468« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa