2010-02-12 12:25:07

Hyödynnä Mitä meistä tuli -elokuvan oppimateriaalia Tampereen dvoted-näytöksen yhteydessä

Nuorten elokuvia Tampereen elokuvajuhlilla

Tervetuloa katsomaan pohjoismaisten nuorten ohjaamia elokuvia dvoted-näytökseen Tampereen lyhytelokuvajuhlille perjantaina 12.3. klo 16.00. Tullikamarilla järjestettävä näytös on lukiolaisille ilmainen. Noin tunnin mittaisen näytöksen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä elokuvanteon ammattilaisille, kuunnella heidän kommenttejaan elokuvista ja osallistua keskusteluun.

Koulukinon tuottama oppimateriaali elokuvaan "Mitä meistä tuli" johdattaa dvoted -sivuston käyttöön ja hyödyntämiseen myös opetuksessa. Oppimateriaalin tehtävien avulla voitte harjoitella elokuvailmaisun perusteita sekä tehdä elokuvan, osia siitä tai harjoitella elokuvan teon työvaiheita koulussa. Näytöksen voikin luontevasti yhdistää koulutyöskentelyyn käyttämällä oppimateriaalia näytöksen katsomisen valmisteluun ja sen jälkikäteen purkamiseen. Näytökseen ovat tervetulleita kokonaisten luokkien lisäksi yksittäiset oppilaat ja opettajat.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen saara@dvoted.net 26.2.2010 mennessä.

Lisätietoa näytöksen elokuvista:
http://www.dvoted.net/index.php?option=com_content&task=view&id=5130&Itemid=4917

Oppimateriaali on ladattavissa maksutta osoitteessa: http://www.koulukino.fi/uploads/material/Mita_meista_tuli.pdf
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa