2011-04-07 08:58:16

Lasten elokuvaleirit Jyväskylässä kesällä 2011

LASTEN ELOKUVALEIREILL√Ą TEHD√Ą√ĄN TRAILEREITA JA MUSIIKKIANIMAATIOITA

Keski-Suomen elokuvakeskuksen perinteiset lasten elokuvaleirit järjestetään jälleen ensi kesänä. Elokuvaleirit jakautuvat teemallisesti kahteen leiriin, joissa kesäkuun aikana keskitytään fiktioelokuvan tekoon leffatrailerien muodossa ja heinäkuussa animaation ihastuneet pääsevät taiteilemaan omia musiikkianimaatioita, eli niin sanottuja musamaatioita.

Ilmoittautuminen kesän 2011 elokuvaleireille on käynnistynyt. Varaa paikkasi ajoissa ja tule mukaan kesän omatekoiseen elokuvaseikkailuun. Lasten elokuvaleirien suositusikäraja on 8 vuotta. Leirit järjestetään Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1). Molempiin leireihin on 135 euron leirimaksu ja leireille otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 29.4. mennessä osoitteella elokuvakeskus@ksek.fi.

13.-17.6. LEFFATRAILERI

Viisipäiväisellä elokuvaleirillä työstetään tänä kesänä elokuvatrailereita. Elokuvatraileri on elokuvan mainospala tai itsenäinen pienoiselokuva, jonka tavoitteena on herättää kiinnostus ja halu nähdä lisää. Traileriin kootaan tarinan käännekohdat, mutta lopullisia ratkaisuja ei esitetä. Kuinka houkuttelevan elokuvatrailerin sinä osaisit tehdä?

Aikataulu: klo 9-15

Ohjaajat: Suvi Järvinen (elokuvakasvattaja), Janne Heinonen (elokuvaohjaaja) ja Pia Kautto (leiriavustaja).

25.-29.7. MUSAMAATIO

Viisipäiväinen animaatioleiri keskittyy tänä kesänä musiikkianimaatioiden eli musamaatioiden työstämiseen. Tarinan innoittajana toimii musiikkikappale ja sanoitukset. Musamaatiot työstetään alusta loppuun pienryhmissä ja jokainen pääsee osallistumaan kaikkiin animaation tekemisen työvaiheisiin.

Aikataulu: klo 10-15

Ohjaajat: Suvi Järvinen (elokuvakasvattaja), Sisko Vähämäki (animaattori, elokuvakasvattaja) ja Pia Kautto (leiriavustaja).


Lasten leirien lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Keski-Suomen elokuvakeskus
Kaisu Tapaninen, toiminnanjohtaja
elokuvakeskus@ksek.fi
p.044 550 2582« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa