2012-12-03 11:22:00

Kaikki kuvaa! Tee oma leffa.

Tammikuussa 2013 aukeavan Kaikki kuvaa sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan alusta loppuun vaikkapa pelkällä kännykällä. 07.01.2013 alkaa starttikisa, jossa 9-15 vuotiailla elokuvantekijöillä ympäri Suomen on kuukausi aikaa tehdä oma elokuvansa. Kilpailun tuomaristossa on Mari Rantasilla sekä tulevan Ella ja kaverit elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Parhaat elokuvat tulevat esityksen MTV3:n Katsomo palveluun sekä palkitaan Canonin kameroilla ja elokuvantekoelämyksillä. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen suurimman lyhytelokuvakilpailu Uneton 48:n ja Kelaamo palvelun kanssa.

Osoitteessa www.kaikkikuvaa.fi löytyy traileri sivuston tulevasta videosisällöstä. Lisäksi www.kaikkikuvaa.fi/starttikisa löytyy lisää tietoa kisasta sekä kymmenvuotiaden elokuvantekijöiden leffa, jonka he toteuttivat itsenäisesti kahdeksassa tunnissa testattuaan sivuston tulevaa sisältöä. Kaikki kuvaa on tuotantoyhtiö Amazementin tuottama sivusto, yhteistyökumppaneina on useita nuorisopuolen toimijoita sekä laitevalmistajia. Hankkeen päärahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja antaa:
Vesa Kuosmanen
Tuottaja, Kaikki kuvaa
vesa@irisfilmi.com
044 350 7377

www.kaikkikuvaa.fi
www.facebook.com/kaikkikuvaa

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa