2013-10-31 08:10:00

Hillittömän Monitaiteinen HIMO-seminaari valtaa Helsingin 4.-5.11.2013

HIMO4 - Avoin lähdekoodi taiteeseen haastaa ja antaa! Neljäs valtakunnallinen Hillittömän Monitaiteinen HIMO-seminaari järjestetään 4.-5.11.2013 Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa.

Taikalamppu-verkoston 10-vuotisjuhlaseminaari tarjoaa kiehtovia kurkistuksia taide- ja kulttuuri- kasvatuksen uusimpiin menetelmiin ja valmiita työkaluja kaikille nuorten kanssa työskenteleville eri aineiden opettajista nuorisotyöntekijöihin ja taidekasvattajista opiskelijoihin.

Seminaarin pääpuhujana toimii lasten ja nuorten taidekasvatuksen supervaikuttaja Paul Collard, englantilaisen Creativity Culture & Education -järjestön johtaja. Puheenvuoroissa ja paneelikes- kusteluissa pureudutaan tieteen ja taiteen kohtaamisiin 3D-tulostuksesta koulufestariin ja pohdi- taan taiteen mahdollisuuksia ja merkitystä osana eri aineiden opetusta ja oppimista.

Työpajoissa perehdytään Taikalamppu-verkoston kehittämiin menetelmäoppaisiin asiantuntijoi- den ohjauksessa sekä tutustutaan muun muassa keskustelevaan kuvan tarkasteluun (Visual Thinking Strategies) ja kielten opiskeluun tanssien.

Tule mukaan tutustumaan uusimpiin taidelähtöisiin opetus- ja työpajamenetelmiin ja jakamaan ajatuksiasi uusista luovista oppimisympäristöistä!

Lue lisää seminaarin ohjelmasta, ilmoittaudu heti mukaan ja varmista paikkasi suosikkipajassasi tämän linkin kautta.

Tutustu Taikalamppu-menetelmäoppaisiin täällä.

Lisätiedot: kikka.hahtomaa@hel.fi ja jaana.kokkonen@hel.fi

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa