2014-01-27 10:30:00

Mediataide kasvattaa! AV-arkilta uusi opetuspaketti

AV-arkki on suomalaisen mediataiteen levityskeskus, jonka tehtävänä on promotoida, levittää ja jaella suomalaista mediataidetta.

AV-arkki.fi/edu -verkkopalvelu vastaa opettajien tarpeeseen saada helppokäyttöistä, ilmaista ja hyvin suunniteltua opetusmateriaalia lasten ja nuorten media- ja taidekasvatukseen. AV-arkin opetuspaketit ja verkkopalvelussa katsottavat videoleikkeet mediataideteoksista mahdollistavat eturivin kotimaisten taiteilijoiden teosten hyödyntämisen osana alakoulujen opetusta.

AV-arkki.fi/edu -verkkopalvelu uudistuu käyttäjäpalautteen perusteella. Käytettävyyttä on parannettu huomattavasti uudessa versiossa. Sivustolle käyttäjäksi rekisteröityvä opettaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen 23.1.2014 alkaen. Tämän vuoksi myös kaikkia aikaisemmin rekisteröityneitä pyydetään luomaan uudet käyttäjätunnukset palveluun. Kaikille AV-arkki.fi/edu palveluun 24.1.–1.3.2014 välillä rekisteröityville käyttäjille postitetaan painettu versio AV-arkin uudesta Kuka kertoo - opetuspaketista.

AV-arkin tuottama, uusi Kuka kertoo? -opetuspaketti koostuu  kirjallisesta opetusmateriaalista sekä av-arkki.fi/edu -palvelun teoksista, joita rekisteröityneet käyttäjät voivat käyttää ilmaiseksi osana opetusta. Tässä media- ja taidekasvatukseen tarkoitetussa opetusmateriaalissa tutkitaan audiovisuaalista kerrontaa ja tarinan rakentumista. Kuka kertoo? -opetuspaketti soveltuu käytettäväksi eri ikäisten oppilaiden kanssa. Opetuspaketti sisältää myös selkeitä ohjeita oppilaiden kanssa yhdessä tekemiseen. Opetuspaketti perustuu kotimaisten eturivin mediataiteilijoiden teoksiin.  Lue lisää ja lataa opetusmateriaali: http://www.av-arkki.fi/edu/kuka-kertoo/
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa