2014-05-18 10:32:00

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla ennakkonäytöksinä Koulukinossa!

Pienen metsäaukion rauha järkkyy, kun hätäisesti hylätyn eväsretken jäännökset sytyttävät sodan kahden muurahaisheimon välille. Pelissä on mittaamattoman arvokas aarre: peltilaatikollinen sokeria. Rohkea nuori leppäkerttu löytää itsensä keskeltä taistelun tiimellystä. Hän ystävystyy Mandible-nimisen mustamuurahaisen kanssa ja auttaa tätä puolustamaan kekoaan punaisten muurahaisten hyökkäykseltä.

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla perustuu ranskalaiseen tv-sarjaan Ruohonjuuritasolla. Minisankarit on ainutlaatuinen yhdistelmä huippuluokan 3D-animaatiotekniikkaa, live action -kuvausta, oivaltavia äänitehosteita ja hauskaa, paikoin jännittävääkin tarinaa. Suloiset mutta särmikkäät sankarit seikkailevat ranskalaisen luonnonpuiston huikaisevissa maisemissa.

Koko alakoululle sopiva elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15.8.2014, mutta sitä voi tilata koululaisnäytäntöihin jo nyt. Koulukinon oppimateriaalin löydät täältä.

Katso traileri
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa