2014-08-11 10:23:00

Valloittava Mikko Mallikas sopii varhaiskasvatukseen, alkuopetukseen ja erityisopetukseen

Mikko Mallikas unelmoi omasta koirasta, koska hänestä on tullut koululainen, ja hän on pian jo seitsemän vuotta vanha. Isä on kuitenkin sitä mieltä, että Mikko on liian pieni niin suureen vastuuseen. Mikko yrittää kaikin tavoin vakuuttaa, että hänen isänsä on väärässä. Se ei ole aivan helppoa pienelle pojalle, jonka apuna on yhä mielikuvitusystävä ratkaisemassa pulmia.

Mikko Mallikas on kuitenkin toiveikas, kun hän tapaa aivan oikean velhon. Magiikan avulla hän voi saada ehkä itselleen koiran ja lähteä samalla ihmeelliseen taikuuden maailmaan. Mikko kuitenkin tajuaa, ettei todellisia ongelmia voi ratkaista taikuudella. Mikolle on suuri käännekohta, kun hänen on tunnustettava, ettei olekaan aivan niin iso poika vielä kuin haluaisi. Kun unelmasta tuleekin totta, niin se tuntuu aivan taikuudelta.

Koulukinon Hokkus pokkus Mikko Mallikas -oppimateriaali on suunniteltu varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen. Materiaali sopii myös EHA-luokille.
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa