2017-08-22 14:01:00

Palkintoja kahminut animaatio Elämäni kesäkurpitsana tilattavissa koulukinonäytöksiin

Elämäni kesäkurpitsana kertoo 9-vuotiaasta pojasta, jonka lempinimi on Kesäkurpitsa. Kesäkurpitsan lapsuus ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä, mutta jouduttuaan orpokotiin hän huomaa, että elämällä voi sittenkin olla takataskussaan yllätys. Hän saa kokea, millaista on löytää ympärilleen lauma todellisia ystäviä, oppia luottamaan, rakastua – ja ehkä jopa olla onnellinen.

Oscar- ja Golden Globe -ehdokas, parhaan eurooppalaisen lastenelokuvan palkinnon (ECFA) voittaja sekä kaksinkertainen César-voittaja on optimismia huokuva elokuvahelmi, joka korostaa monenlaisten perheiden merkitystä ja muistuttaa maailman olevan sittenkin aika ihmeellinen paikka.

Ikäraja: 7
Kieli: ranska / Tekstitys: suomi & ruotsi
Traileri
Elokuvan kesto on 68 min.
 

Liput koululaisnäytöksiin myynnissä nyt: http://www.finnkino.fi/Event/302305
Vaihtoehtoisesti elokuvasta voi varata luokalle myös kokonaan oman elokuvanäytöksen! Ohjeet löydät täältä.

Oppimateriaali on suunnattu 6.-9. luokille, mutta sopii myös lukioihin ja ammatilliseen opetukseen.
Oppimateriaali sopii erityisesti elämänkatsomustiedon, terveystiedon sekä yhteiskuntaopin opetukseen.Lisätietoja elokuvasta ja sen tilaamisesta koulukinonäytöksiin:
Hanna Lajunen/Cinemanse
+358504014471
hanna@cinemanse.fi
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa