2018-06-05 16:05:00

Koulukinon suoratoistopalvelu avataan syksyllä!

Koulukinon suoratoistopalvelun kautta kotimaisten lyhyt- ja dokumenttielokuvien näyttäminen koulussa on helppoa ja huokeaa. Tekijänoikeuksistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä elokuvan hinta palvelussa sisältää julkiset esitysoikeudet.

Elokuvakasvatus on palvelun avulla vaivatonta elokuviin liittyvien oppimateriaalien ja opetussuunnitelmalinkitysten ansiosta. Palvelun tavoitteena on tukea lasten ja nuorten elokuvanlukutaidon kehittymistä ja elokuvan luovaa käyttöä osana koulutyötä. Lisäksi palvelu luo lyhyt- ja dokumenttielokuville uuden, valtakunnallisen levityskanavan.

Palvelua voivat käyttää ei-kaupalliset toimijat kuten koulut ja kuntien kulttuuritoimet. Koulu rekisteröityy palvelun käyttäjäksi ja ostaa elokuvan katsomiseen oikeuttavia krediittejä, joita vastaan saa katseluoikeuksia palvelun elokuviin. Hinnoittelu on linjassa muun elokuvan julkisen esittämisen kanssa ja on minuuttipohjaista, katseluaika on viikko ja katsojat on rajattu 100 katsojaan per elokuva.

Palvelu avataan syksyllä 2018.

Lisätietoja suoratoistopalvelusta antaa Hanna Laurinsalo, hanna.laurinsalo@koulukino.fi ,+358 (0)50 5327447.
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa