2018-10-03 15:03:00

Koulukino mukana MLL:n varhaiskasvatuksen ammattilaisille suunnatussa täydennyskoulutuksessa

Media varhaiskasvatuksessa - Mediakasvatuksen mahdollisuuksia lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukemisessa

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää Helsingissä 21.11. varhaiskasvatuksen ja päiväkotien ammattilaisille ja johtajille suunnatun  maksuttoman mediakasvatusaiheista koulutuksen Opetushallituksen tuella.

Ohjelma, lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet


Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 8.30-15.30

Paikka: Allianssi-talo (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki)

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen ammattilaiset, päiväkotien johtajat

MLL:n koulutuspäivä ja verkkotehtävät antavat varhaiskasvattajille tietoa ja menetelmiä lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukemiseen ja sosioemotionaalisesta oppimiseen varhaiskasvatuksessa mediakasvatuksen keinoin.

Koulutuksessa

• kuullaan asiantuntijoita psykologian, osallisuuden ja leikin näkökulmista

• saadaan työvälineitä media- ja elokuvakasvatuksen menetelmistä toiminnallisissa työpajoissa ja itsenäisessä verkkotyöskentelyssä koulutuksen jälkeen.

Koulutuskokonaisuus sisältää pienen ennakkotehtävän, koulutuspäivän ja jälkikäteen tehtävän verkkotehtävän. Itsenäisesti toteuttavan lyhyen verkkotyöskentelyn tavoitteena on kokeilla ja reflektoida koulutuspäivässä opittuja asioita käytännön varhaiskasvatustyössä. Koulutuskokonaisuus on laajuudeltaan 1 op.

Kouluttajina toimivat mm. psykologian tohtori, yhteysjohtaja Anu Mustonen Jyväskylän yliopistosta, mediakasvatuksen asiantuntija, KM, LTO Johanna Sommers-Piiroinen, Koulukinon elokuvakasvatuksen asiantuntijat ja MLL:n Leikkipäivä -hanke.

Koulutus on Opetushallituksen tukemaa varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutusta ja osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja lounaskuluistaan.

Ilmoittautuminen 15.11.2018 mennessä.

 

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa