2003-11-11 13:31:26

Videotivoli KAIPAA ja ETSII alle 13-vuotiaiden lasten tekemiä videoita Suomesta ja maailmalta!

Pirkanmaan elokuvakeskus ry, PEK, j√§rjest√§√§ maaliskuussa 2004 yhdess√§ Tampereen lyhytelokuvajuhlien kanssa 2004 Videotivolin, jossa esitell√§√§n alle 13 ‚Äďvuotiaiden lasten tekemi√§ lyhytelokuvia ymp√§ri maailmaa.

Videotivoli juhlistaa osaltaan vuonna 2004 pidettävää valtakunnallista lasten ja nuorten elokuvakulttuurin teemavuotta.

Videotivoli KAIPAA ja ETSII alle 13-vuotiaiden lasten tekemiä videoita Suomesta ja maailmalta!

L√§het√§ meille videoita. Videoiden deadline 10.12.2003. Videoiden pituus saa olla enint√§√§n 10 minuuttia. Elokuvien formaateiksi k√§yv√§t: VHS, S-VHD ja mini-DV. Elokuvien aihe ja tyylilaji ovat vapaat. Merkitse kasetti hyvin, t√§yt√§ ilmottautumiskaavake ja l√§het√§ videosi meille joulukuun 1/2 v√§liin menness√§. √Ąl√§ l√§het√§ master nauhaa, sill√§ emme palauta kasetteja.

Videotivoli valitsee katselmukseen lähetetyistä töistä mielenkiintoisen ja laaja-alaisen katsauksen. Katselmuksessa ei jaeta varsinaisia palkintoja, mutta kaikki osallistujat saavat Tivolidiplomin.

Säännöt ja ilmoittautumislomakkeet sekä kasetin lähetysosoite löytyvät Videotivolin omilta www. sivuilta: www.tamperefilmfestival.fi/videotivoli.« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa