2003-11-11 13:31:26

Videotivoli KAIPAA ja ETSII alle 13-vuotiaiden lasten tekemiä videoita Suomesta ja maailmalta!

Pirkanmaan elokuvakeskus ry, PEK, järjestää maaliskuussa 2004 yhdessä Tampereen lyhytelokuvajuhlien kanssa 2004 Videotivolin, jossa esitellään alle 13 –vuotiaiden lasten tekemiä lyhytelokuvia ympäri maailmaa.

Videotivoli juhlistaa osaltaan vuonna 2004 pidettävää valtakunnallista lasten ja nuorten elokuvakulttuurin teemavuotta.

Videotivoli KAIPAA ja ETSII alle 13-vuotiaiden lasten tekemiä videoita Suomesta ja maailmalta!

Lähetä meille videoita. Videoiden deadline 10.12.2003. Videoiden pituus saa olla enintään 10 minuuttia. Elokuvien formaateiksi käyvät: VHS, S-VHD ja mini-DV. Elokuvien aihe ja tyylilaji ovat vapaat. Merkitse kasetti hyvin, täytä ilmottautumiskaavake ja lähetä videosi meille joulukuun 1/2 väliin mennessä. Älä lähetä master nauhaa, sillä emme palauta kasetteja.

Videotivoli valitsee katselmukseen lähetetyistä töistä mielenkiintoisen ja laaja-alaisen katsauksen. Katselmuksessa ei jaeta varsinaisia palkintoja, mutta kaikki osallistujat saavat Tivolidiplomin.

Säännöt ja ilmoittautumislomakkeet sekä kasetin lähetysosoite löytyvät Videotivolin omilta www. sivuilta: www.tamperefilmfestival.fi/videotivoli.« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa