Wonder

Johdanto

Lajityyppi: Draama

Kohderyhmä: 3.-8. lk

Synopsis: Poikkeava ulkonäkö on aiemmin estänyt August Pullmania menemästä tavalliseen kouluun, mutta aloittaessaan viidennen luokan hänestä tulee mitä odottamattomin sankari. Samalla kun Auggien perhe, luokkakaverit ja koko yhteisö kamppailevat myötätunnon ja hyväksynnän kanssa, Auggien epätavallinen matka yhdistää kaikki ja todistaa, ettei ole mahdollista sulautua joukkoon, kun on syntynyt erottumaan. R.J. Palacion menestyskirjaan perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Julia Roberts, Jacob Tremblay ja Owen Wilson. (Lähde: Nordisk Film)

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!


Elokuvaan ei ole laadittu laajaa oppimateriaalia, mutta sitä voi käsitellä oppilaiden kanssa Koulukinon Media-avain-palvelun keskusteluideoiden avulla.

 

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Wonder

(Wonder)

Ohjaaja: Stephen Chbosky

Maa: Yhdysvallat Vuosi: 2017

Kesto: 114min

Levittäjä: Nordisk Film

Näyttelijät:
Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay


Perhe, luokkakaverit ja koko yhteisö kamppailevat myötätunnon ja hyväksynnän kanssa, mutta Auggien epätavallinen matka yhdistää kaikki ja todistaa, ettei ole mahdollista sulautua joukkoon, kun on syntynyt erottumaan.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa