Amazonia

Johdanto

Synopsis: 40 kapusiiniapinaa, jaguaari, anakonda, karhu, saukko, kotka, Amazonin jokidelfiinejä, krokotiilejä, vyötiäinen, hämähäkkejä, laiskiainen.. Amazonia 3D on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Vankeudessa syntynyt kapusiiniapina Sai selviää kuin ihmeen kaupalla lentokoneonnettomuudesta ja löytää itsensä keskeltä Amazonian koskematonta viidakkoa. Utelias pikkuseikkailija ottaa heti kaiken irti yllättävästä vapaudestaan. Sillä on edessään täysin uusi ja tuntematon maailma, jota verhoaa tiheä ja kukoistava kasvillisuus. Pian Saille kuitenkin selviää, että viidakon kauneus saattaa olla myös hyvin petollista. Sai kohtaa metsässä kaikenlaisia eläimiä aina jaguaarista tapiiriin ja ymmärtää, että paras tapa säilyä hengissä on saada muiden lajitoveriensa hyväksyntä. Sain villit lajitoverit eivät kuitenkaan ole valmiita ottamaan kesyä sukulaistaan avosylin vastaan... (Lähde: VL Media)

Oppimateriaali on suunnattu alakouluille. Osa tehtävistä on tarkoitettu tehtäväksi Korkeasaaren eläintarhassa tai eläintarhavierailun jälkeen. Korkeasaaren kotisivut löydät osoitteesta www.korkeasaari.fi.

Oppimateriaalin ovat laatineet Korkeasaaren ympäristökasvattajat Marjo Priha ja Tero Kirjosalo.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

Materiaali on julkaistu vuonna 2015. Linkit on tarkistettu 7.1.2015.

 

 

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Amazonia

(Amazonia)

Ohjaaja: Thierry Ragobert

Maa: Ranska / Brasilia Vuosi: 2014

Kesto: 83min

Levittäjä: VLMedia


Amazonia on kiehtova matka maailman suurimpaan sademetsään. Dokumentaarisesta materiaalista kootussa tarinassa ei ole puhuttua dialogia, sillä pääosassa ovat eläimet.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa