Bamse ja jymykello

Johdanto

Synopsis:
Bamse ja jymykello -elokuva on aiempien sarjan elokuvien tapaan Christian Rylteniuksen ohjaama perinteistä animaatiokerrontaa noudatteleva lastenelokuva. Selkeän ja rauhallisen temmon vuoksi elokuva soveltuu hyvin myös perheen pienimmille. Elokuva kertoo maailman vahvimman nallen seikkailuista Kumpulan maaseudun viereisessä kaupungissa. Jännittäviäkin kohtauksia elokuvaan mahtuu, mutta pelottavat elementit puretaan kohtalaisen nopeasti. Elokuvan keskeisenä viestinä on kiltteyden mahti, joka on myös aiemmista Bamse -elokuvista tuttua. Elokuva on sallittu kaikenikäisille ja kestoltaan reilun tunnin.

Oppimateriaali on suunnattu varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Oppimateriaali on suunniteltu varhaiskasvatussuunnitelman (vasun) mukaiseksi.

Oppimateriaalin on laatinut yliopistonlehtori Satu Valkonen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Lue myös Media-avaimen arvio.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Bamse ja jymykello

(Bamse och dunderklockan)

Ohjaaja: Christian Ryltenius

Maa: Ruotsi Vuosi: 2019

Kesto: 63min

Levittäjä: Nordisk Film

Näyttelijät:
Suomalaiset äänet: Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, Sanna Majuri, Maria Ylipää


Aiemmista elokuvista tutut Bamse ja hänen ystävänsä vievät katsojat seikkailuun niin maalla kuin merellä. Bamse ja jymykello -elokuvassa Bamse oppii jotakin tärkeää; olemalla oma itsensä pääsee pidemmälle kuin uskoisikaan. Se on asia, joka Kasimir Ketun olisi myös hyvä ymmärtää.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa