Elämä on i-ha-haa

Ennen elokuvan katsomista

 

Elokuvan alkuperäinen nimi on Vinnare och förlorare eli "voittajia ja häviäjiä". Mistä tämänniminen elokuva voisi kertoa? Entä mistä voisi kertoa elokuva, 
jonka nimi on Elämä on i-ha-haa? Kirjoittakaa ehdotuksenne perusteluineen paperille ja palatkaa niihin elokuvan katsomisen jälkeen uudelleen. 
 
Elokuvan katsomisen jälkeen
Lukekaa ennen katsomista kirjoittamanne ehdotukset ääneen ja keskustelkaa kuinka samankaltaisia tai erilaisia ajatuksia elokuvan nimi teissä herätti ennen elokuvan katsomista. Kumpi nimistä kuvaa mielestänne paremmin elokuvan tarinaa? Keksikää elokuvalle uusi nimi tai suomennos. Tehkää elokuvalle mainosjuliste, jossa esittelette myös elokuvan uuden nimen.

 

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Elämä on i-ha-haa

(Vinnare och förlorare)

Ohjaaja: Kjell Sundvall

Maa: Ruotsi/Suomi Vuosi: 2006

Kesto: 82min

Levittäjä: Oy KinoScreen Illusion ltd

Näyttelijät:
Samuli Edelman, Märta Ferm, Daniel Gustavsson, Frida Hallgren


Elämä on i-ha-haa on sympaattinen elokuva perheen läheisyyden tärkeydestä ja ikäpolvet ylittävästä ystävyydestä. Hevoshulluille on tarjolla myös osuvaa ravimaailman kuvausta.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa