keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Pulpettikino-lyhytelokuvanäytös

Pulpettikino-lyhytelokuvanäytös

Tilattavissa elokuvateatteriin

Hurmaava kattaus eurooppalaisia animaatioita pienille elokuvan ystäville. Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin Pulpettikinon näytös koostuus seuraavista elokuvista:

Kisu Kisu (Katu Katu, Liettua 2021)
Livekuvaa ja animaatiota yhdistävässä lyhytelokuvassa pieni toukka leikkii lankakerän ja kissanpentujen kanssa, ja kokee lopulta muodonmuutoksen.
Ohjaus: Giedre Narusyte Boots
Käsikirjoitus: Ugnė Pikutytė, Giedrė Narušytė Boots, Urtė Oettinger

Luce ja kivi (Luce et le Rocher, Alankomaat, Belgia, Ranska 2022)
Jättimäinen kivi makaa keskellä rauhallista pientä kylää, jossa Luce asuu. Luce on vihainen: mene pois Kivi, sinä et kuulu tänne! Ja miksi olet täällä ylipäätään?
Ohjaus: Britt Raes
Käsikirjoitus: Britt Raes

Molli (Bémol, Sveitsi 2021)
Höyhenetön satakieli laulaa metsässä. Sen laulu tuudittaa pienen karhun uneen, rauhoittaa oravien riitoja ja viihdyttää lammessa uivaa joutsenparia. Eräänä päivänä metsässä puhkeaa myrsky. Satakielellä ei ole höyhentakkia, joten se vilustuu eikä voi enää laulaa.
Ohjaus: Oana Lacroix
Käsikirjoitus: Oana Lacroix
Hymy (Smile, Ruotsi 2021)
GroM herää eräänä aamuna eikä saa suutaan hymyyn. Hän, joka haluaa olla onnellinen ja hymyillä! Hänen ystävänsä LobO tulee kylään ja yhdessä he lähtevät matkalle löytääkseen GroMin hymyn. He yrittävät sirkusvierailua ja taikajuomia mutta loppujen lopuksi tarvittiin vain hyvän ystävän halaus.
Ohjaus: Jonas Forsman

Käsikirjoitus: Jonas Forsman

Iso Ylimäärä (Ruotsi 2021)
Meänkielisessä animaatiossa Pää päätyy tulvan seuraksena ajelehtimaan talonsa katolla. Hän pelastaa Nifin veden varasta ja yhdessä he matkaavat jokea pitkin merelle kohdaten toinen toistaan erikoisempia otuksia ja todistaen saastumisen ja roskaamisen seurauksia
Ohjaus: Magnus Fredriksson
Julkaisuvuosi:
2021, 2022
Pituus:
32 min. min.
Kielet:
Levittäjä:
HIFF – Rakkautta & Anarkiaa (Veera Kotila, veera@hiff.fi)
Tuotantomaa(t):
Alankomaat, Belgia, Liettua, Ranska, Ruotsi, Sveitsi
Ohjaus:
Käsikirjoitus: