keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Ensi kertaa yli vuosikymmeneen DreamWorks Animation esittää Shrek-maailmaan sijoittuvan uuden seikkailutarinan, kun peloton lainsuojaton Saapasjalkakissa huomaa, että hänen hullunrohkeutensa ja yltiöpäisyytensä ovat vaatineet veronsa. Katti on käyttänyt jo kahdeksan yhdeksästä elämästään, tosin hän sekosi jo laskuissakin. Nyt hän päättää hankkia menetetyt elämät takaisin ja joutuu hurjaan seikkailuun.

Saapasjalkakissa lähtee eeppiselle matkalle Mustaan Metsään, etsimään myyttistä Toivomustähteä ja hakemaan menetettyjä elämiään takaisin. Koska hänellä on vain yksi elämä jäljellä, hänen on nöyrryttävä pyytämään apua entiseltä kumppaniltaan ja vastustajaltaan, kiehtovalta Kitty Pehmotassulta.

Matkallaan Saapasjalkakissa ja Kitty ottavat avukseen rähjäisen, leukojaan louskuttavan, hillittömän hilpeän hurtan, Perron. Sankarillisen kolmikkomme on pysyttävä askeleen edellä Kultakutria ja Kolmen Karhun Mafiaa sekä hirmuista palkkionmetsästäjää, Isoa Pahaa Sutta. (Lähde: Finnkino Oy)

Alkuperäinen nimi:
Puss in Boots: The Last Wish
Julkaisuvuosi:
2022
Pituus:
102 min.
Kielet:
Levittäjä:
Finnkino Oy
Tuotantomaa(t):
Yhdysvallat
Ohjaus:
Joel Crawford, Januel Mercado
Käsikirjoitus:
Paul Fisher, Tommy Swerdlow, Tom Wheeler
Näyttelijät:
ALKUPERÄINEN ÄÄNIVERSIO: Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Harvey Guillén, Samson Kayo, Wagner Moura, Anthony Mendez, John Mulaney, Florence Pugh, Da'Vine Joy Randolph, Ray Winstone SUOMENKIELINEN ÄÄNIVERSIO: Saapasjalkakissa: Heikki Sankari Kitty Pehmotassu: Petra Karjalainen Perrito: Miiko Toiviainen Kultakutri: Mimosa Willamo Isäkarhu: Markus Bäckman Äitikarhu: Sari Ann Stolt Pikkukarhu: Vili Orava Jaakko Perso: Antti Pääkkönen Susi: Joonas Saartamo