2011-02-25 10:14:42

Kelaamo-yhteisöön oma osio elokuvakasvatukselle

Huhtikuussa 2011 Koulukino avaa verkossa nuorten elokuvayhteisö Kelaamon. Kotimainen Kelaamo on jatkoa pohjoismaiselle dvoted-elokuvayhteisölle, joka toimi vuosina 2006-2010.

Kelaamon tavoitteena on edelleen tukea
elokuvanteosta innostuneita nuoria eteenpäin, tarjota tietoa, mahdollisuuksia sekä foorumi nuorten elokuville ja verkostoitumiselle.


OPETTAJILLE JA ELOKUVAKASVATTAJILLE OMA YHTEIS√Ė
Uutuutena sivustolle perustetaan oma osio elokuvakasvattajille. Yhteisön
avulla Kelaamo pyrkii tarjoamaan välineitä, vertaistukea ja tietoa sekä verkottamaan toimijoita valtakunnallisesti.

Kelaamon elokuvakasvatusyhteisö on tutustumisen arvoinen opettajalle, joka tekee elokuvia oppilaiden kanssa, tai haluaa etsiä esimerkkejä ja vinkkejä siitä, mitä muut opettajat ovat tehneet. Sivustolta löytyy paitsi tuotoksia, myös artikkeleita, tietoa ja yhteyksiä elokuvakasvatustoimijoihin.

Sivuston kautta löydät myös tahoja, jotka tukevat tekemisen kautta tapahtuvaa elokuvakasvatusta koulussa. Näitä ovat mm. Valveen
elokuvakoulu Oulusta, Helsingin Mediakeskus, Tampereen Mediakoulu ja DokKino lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma työpajoineen.


K√ĄYT√Ą AKTIIVISESTI TAI ETSI TIETOA JA KATSO MUIDEN TUOTOKSIA
Elokuvakasvatuksen yhteisö on suunnattu opettajille, elokuvakasvatuksen ammattilaisille ja organisaatioille, kuten kaupunkien mediakeskuksille.

Yhteisöä käytetään luomalla sivustolle oma profiili Facebookin tapaan ja määrittelemällä itsensä elokuvakasvattajaksi. Liittymällä jäseneksi voit liittyä myös sinua kiinnostaviin ryhmiin ja seurata uutisia ja tapahtumia. Elokuvia ja materiaaleja pääsee katsomaan myös ilman profiilia: klikkaa itsesi etusivulta Elokuvakasvatus-osioon.

Sivusto on valtakunnallinen, kaikille avoin ja maksuton. Kelaamo avataan
4.4.2011 osoitteessa www.kelaamo.fi


Lisätietoja:
Saara Konttinen, KELAAMO
saara@dvoted.net
p. 045-125 8045


KELAAMO elokuvayhteisö
Koulukino - Skolbio
Pohjoisranta 6
00170 Helsinki
Finland

Liity Facebook-ryhmäämme!

« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa