2011-04-04 14:37:55

Kelaamo-elokuvayhteisö avataan tänään

‚ÄúJos olisin nuori nyt, olisin Kelaamossa‚ÄĚ
Ohjaaja Oskari Sipola (Elokuu)

Nuoret elokuvantekijät, tapahtumat ja organisaatiot yhdessä paikassa

Uusi kotimainen elokuvayhteisö Kelaamo on avattu osoitteessa kelaamo.fi. Yhteisö on tarkoitettu suomalaisille elokuvaharrastajille, opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille.

Kelaamo on aktiivinen foorumi nuorille elokuvantekijöille, jotka haluavat jakaa töitään, verkostoitua muiden tekijöiden kanssa ja kehittää osaamistaan. Kelaamon portaali koostuu neljästä alayhteisöstä: Tekijät, Elokuvakoulut, Festivaalit ja Organisaatiot sekä elokuvakasvattajille suunnattu Edu. Tapahtumat, festivaalit ja järjestöt voivat luoda palveluun oman profiilin ja ryhmän tukemaan viestintäänsä.

Kelaamon parhaat Tampereen elokuvajuhlilla 2012
Kiinnostavimmat nuorten tekijäden elokuvat nähdään Kelaamon näytöksessä Tampereen elokuvajuhlilla maaliskuussa 2012. Haku elokuvien esivalintaan avautuu Kelaamon Festivaalit-sivustolla 2.5.2011.

Kelaamo on jatkoa pohjoismaiselle dvoted.net -elokuvayhteisölle. Kelaamon tuottaa Koulukinoyhdistys ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.


Lisätiedot:
Saara Konttinen / KELAAMO
Projektipäällikkö
p.045-125 8045
saara.konttinen@kelaamo.fi
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa