2012-04-13 11:08:22

Haluatko saada Härmä-elokuvan ohjaajan kouluvierailulle?

Kotimainen uutuuselokuva Härmä vie katsojan 1800-luvun Pohjanmaan lakeuksille puukkojunkkareiden aikaan. Maita hallitsevat häjyt, rellestävät miesjoukot, jotka herättävät pelkoa tappeluhalullaan. Kunnia ja maine saattavat löytyä puukon terällä, eikä lain suoja yllä Härmään asti. Elokuvan tarinassa kaksi veljestä taistelee talosta, kunniasta ja naisesta.

JP Siilin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva sopii erityisesti historian sekä äidinkielen opetukseen 9.-luokkalaisille ja lukioikäisille.
Elokuvan oppimateriaali valottaa Härmän historiallisia taustoja.

Härmän ohjaaja JP Siili on nyt mahdollista saada koululle kertomaan elokuvasta ja työstään sekä vastaamaan oppilaiden kysymyksiin. Vierailu tarjotaan kouluille, jotka lähtevät vähintään 100 oppilaan voimin katsomaan Härmän elokuvateatteriin.

Koulukinonäytännön elokuvasta voi tilata ottamalla yhteyttä lähimpään elokuvateatteriin. Kouluvierailusta tarkempia tietoja antaa tuotantopäällikkö Noora Haatainen: noora.haatainen@filmiteollisuus.fi

« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa