2012-10-22 11:42:00

Artova Kino esittää uuden ruotsalaisen nuortenelokuvan Jäälohikäärme

Jäälohikäärme Artova Kinossa torstaina 25.10.2012 kello 18.00 alkaen, Arcadan Isossa salissa, Jan Magnus Janssonin aukio 1, Arabia, Helsinki.

Suurkaupungissa kasvanut pikkupoika Mik, joutuu sosiaaliviranomaisten lähettämänä muuttamaan boheemin tätinsä luo pienelle paikkakunnalle Pohjois-Ruotsiin. Keskellä lumista talvea sopeutuminen uuteen paikkaan ottaa aikansa, mutta saatuaan uusia ystäviä Mik huomaa viihtyvänsä. Sosiaaliviranomaisilla on kuitenkin omat suunnitelmansa pojan suhteen ja he ovat löytäneet hänelle mielestään täydellisen sijaisperheen.

Tämä Martin Högdahlin ohjaama hurmaava nuortenelokuva perustuu Mikael Engströmin samannimiseen romaaniin. Näytöksen tulee alustamaan ja sen teosta kertomaan elokuvan Bertil eli näyttelijä Dick Idman. Elokuva on ruotsinkielinen ja tekstitetty suomeksi. Elokuvan ikäraja on 7 vuotta.

Lisätietoja: http://artova.fi/artovakino
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa