2013-01-02 09:31:00

Osallistu elokuva-arvostelukilpailuun!

 Tee oma arvostelu Kahlekuninkaasta ja voita elokuva-aiheisia palkintoja!

KAVA, Koulukino, Mediakasvatuskeskus Metka ja Suomen elokuvakontakti järjestävät Mediataitoviikolla kuudesluokkalaisille suunnatun arvostelukilpailu. Kilpailu on tarkoitettu kaikille niille, jotka osallistuvat KAVA:n järjestämiin Kahlekuningas-näytöksiin eri puolilla Suomea. Näytöksiin on saatavilla Koulukinon oppimateriaali ja Metkan työpajoja.
 
Aiheena on Arto Koskisen ohjaama elokuva Kahlekuningas (2002), joka kertoo hauskan ja riipaisen tarinan 1970-luvun Torniosta ja poikavuosien haasteista. Elokuva-arvostelun tekemiseen löytyy ohjeita Koulukinon oppimateriaalista.

Elokuva-arvostelun tekemisessä arvostetaan paitsi rakenteen taitamista ja tietoa, myös omaa persoonallista ja rohkeaa tapaa kirjoittaa.

Elokuva-arvostelut toimitetaan sähköisesti osoitteeseen koulut@kava.fi. Jos sähköinen lähestys on hankalaa, voi tekstit lähettää myös postitse osoitteeseen Kansallinen audiovisuaalinen arkisto / Koulut, PL 16, 00501 Helsinki. Viimeinen lähetyspäivä on pe 15.2.2013.

Kahlekuninkaasta on näytöksiä Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Tampereella ja Joensuussa 4.2.–7.2.2013 välisenä aikana. Näytösajat ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

KAVA:n, Koulukinon ja Metkan lisäksi kilpailun tuomaristossa on mukana Suomen elokuvakontakti, joka lahjoittaa voittajille Skidisti-elokuvia.
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa