2013-03-26 14:06:00

Osallistu LEGO ReBrick -leffakisaan!

LEGO®-FANEILLA MAHDOLLISUUS OSALLISTUA LEGO-ELOKUVAN TEKOON

25. maaliskuuta alkaen LEGO®-fanit saavat ainutkertaisen tilaisuuden päästä osallistumaan Warner Bros. Picturesin tulevan LEGO-elokuvan tekoon luomalla 15-30 sekunnin videon LEGO ReBrick -leffakisaan. Voittajavideolla on mahdollisuus päästä osaksi ensimmäistä täyspitkää elokuvateatterilevitykseen tulevaa 3D LEGO-seikkailua nimeltä LEGO-ELOKUVA, joka saa Suomen ensi-iltansa helmikuussa 2014.

Fanien tekemien videoiden tulee liittyä kohtaukseen, jossa LEGO-universumin asukkaat kokontuvat yhteen estääkseen sanoinkuvaamattoman katastrofin purkamalla ympäristöään palikka palikalta ja rakentamalla niistä mitä mielikuvituksellisempia ja hauskempia kulkuneuvoja ja työkaluja (mitä oudompia ja kekseliäämpiä - sitä parempi: kuten perhonen/pikavene tai raketti/lohikäärme) ottaakseen osaa eeppiseen taisteluun.

Käyttämällä ainoastaan LEGO-palikoita ja ei-lisensoituja LEGO minifiguureita (ts. LEGO-ukkoja) kilpailijat valitsevat yhden hahmon ja sijoittavat toimintakohtauksensa yhteen suosikki LEGO-teemamaailmoistaan, (esim. LEGO City, Space, Pirates, Western, Vikings, Dino, Castle tms.). Rakennettuaan ja kuvattuaan LEGO-teoksensa tulee fanien ladata videonsa You Tubeen ja viedä videolinkki rebrick.comin Building Challenge –sivulle, jolloin kaikki sivuston jäsenet pääsevät äänestämään videota. 25 eniten tykkäyksiä saanutta videota arvostelee tuomaristo, johon kuuluvat mm. Lego-elokuvan ohjaaja/käsikirjoittajat Phil Lord ja Christopher Miller. Videot arvioidaan luovuuden, omaperäisyyden, teeman ja sopivuuden mukaan.

Ykköspalkinnon voittaja saa matkan kahdelle Warner Brosin studioille Kalifornian Burbankiin, VIP-kierroksen, tapaamisen ohjaajien kanssa, mahdollisuuden osallistua LEGO-rakennelman tekoon, ainutlaatuisen LEGO-elokuvakameran sekä muistoesineitä elokuvan kuvauksista – suunnittelijoiden nimmareilla varustettuina. Voittajan video voidaan myös leikata mukaan elokuvan suureen taistelukohtaukseen. Toiselle ja kolmannelle sijalle tulleet huomioidaan myös, samoin kuin kilpailun aikana arvottavat voittajat, lisäpalkinnoilla mm. elokuvatuotteilla, lahjakorteilla ja näkyvyydellä LEGOn virallisella You Tube –kanavalla.

Osallistujien tulee olla vähintään 16 vuotta täyttäneitä ja rekisteröityneitä LEGO-fanisaitille http://rebrick.com. Kilpailuaika on kuusi viikkoa: kilpailu alkoi 25. maaliskuuta klo 15.00 ja päättyy 6. toukokuuta klo 14.59. Videoiden tulee olla 15-30 sekunnin pituisia, ja ne tulee olla kuvattu vähintään 3,2 megapikselin kameralla ja kuvattu kuvasuhteessa 2.40:1. Kilpailuvideoissa tulee esiintyä ainoastaan LEGO-elementtejä ja figuureita ilman kustomoituja osia ja olla ReBrick sääntöjen mukaisia sekä olla sopivia lapsille.

Voittajat julistetaan 20. toukokuuta 2013.


LEGO-ELOKUVA saa ensi-iltansa Suomessa 14.2.2014. 3D-animaatioseikkailu kertoo Emmetistä, joka on maailman tavallisin, sääntöjä noudattava ja täydellisen keskinkertainen LEGO-ukko, jota erehdytään luulemaan maailmanpelastajaksi. Emmet joutuu tahtomattaan osaksi eeppistä seikkailua, jonka päämääränä on pysäyttää vaarallinen tyranni, mutta Emmet on tällaiseen tehtävään toivottoman ja hilpeyttä herättävän valmistautumaton.

Elokuvan ovat ohjanneet Phil Lord & Christopher Miller (“21 Jump Street,” “Poutapilviä ja lihapullakuuroja”) omasta käsikirjoituksestaan, joka perustuu Dan Hagemanin & Kevin Hagemanin sekä Phil Lordin & Christopher Millerin tarinaan LEGO-rakennuslelujen pohjalta. Elokuva yhdistää LEGO-maailman rakastetuimpia hahmoja sekä esittelee lukuisia uusia.

 

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa