2014-06-02 09:20:00

Hyvää kesää - edessä on houkutteleva elokuvasyksy!

Koulukinon syksyyn kuuluu värikkäitä lastenelokuvia kuten Hokkus pokkus Mikko MallikasBamse ja rosvokaupunki (kuvassa), Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä sekä Minisankarit - Ruohonjuuritasolla.

Yläkoululaisten kiehtovana satuelokuvana nähdään Maleficent - Pahatar.

Lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sopivat ranskalaisen muoti-ikonin elämäkertaelokuva Yves Saint Laurent, insinöörien rakkaudesta kertova dokumentti Love & Engineering sekä sotavalokuvaajan työtä luotaava draama Tuhat kertaa hyvää yötäHuom! Muutokset ovat mahdollisia.

Kotimaista elokuvatarjontaa kannattaa seurata. Syksyllä ensi-iltansa saavat esimerkiksi Tove ja Lars Janssonin sarjakuviin perustuva animaatio Muumit Rivieralla ja Dome Karukosken ohjaus Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja-hahmosta.

Syksyllä koululaisnäytöksiin voi tilata kymmeniä elokuvia Koulukinon valikoimasta. Listalta löytyy monipuolisesti lastenelokuvia, nuortenelokuvia, dokumentteja, draamaa ja komediaa. « Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa