2014-08-01 09:41:00

Herkkä ja hauska Aikuisten poika ennakkonäytöksinä Koulukinossa!

11-vuotias Oliver menettää vanhempansa autokolarissa. Hän kieltäytyy suremasta ja alkaa sen sijaan tutkia, mikä johti onnettomuuteen. Tutkimustensa lomassa Oliver tapaa hälytyslaitteita kaupittelevan Joonaksen ja heidän välilleen kehittyy odottamaton ystävyys. Kesän aikana Oliver tutustuu myös mainioon parivaljakkoon Jaakkoon ja Rafuun, jotka pyörittävät vanhaa elokuvateatteria.

Aikuisten poika on vauhdikas, monikäänteinen draamakomedia, joka tapahtuu yhden kesän aikana. Tuona kesänä pelataan jalkapalloa, murtaudutaan postilaatikkoon, päivitetään vanha elokuvateatteri ja hajotetaan yksi kolmiodraama ja yksi grilli. Kaiken takana on Oliver ja hänen vimmainen halunsa saada selville, miksi hänen vanhempansa kuolivat. Katso elokuvan traileri.

 

Koulukinon oppimateriaalissa käydään läpi tunteiden käsittelyä, surun kohtaamista ja lapsen tukemista surussa. Materiaali on suunniteltu yläkouluihin, lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä kasvattajille, jotka tarvitsevat tukea lapsen kohtaaman surun käsittelyyn.

Elokuva saa ensi-iltansa 29.8., mutta koululuokkien on mahdollista nähdä elokuva jo 11.8. alkaen. Koulukinonäytännön voit tilata ottamalla yhteyttä lähimpään elokuvateatteriisi. Elokuvaa levittää SF Film.

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa