2014-09-11 09:55:00

Postimies Pate avaa tosi-tv:n rakenteita pienille koululaisille

Postimies Pate pääsee seikkailemaan ensi kertaa valkokankaalla! Viherlaakson leppoisa, kaikkien rakastama postimies joutuu nyt kokonaan uuden haasteen eteen, joka on aivan muuta kuin tutut postipulmat – Pate osallistuu tv:n kykykisaan. Miten Patelle käy julkisuuden valokeilassa?

Postimies Pate (Postman Pat) on yli 30 vuotta vanha brittiläinen satuhahmo. Suomalaislapsille Pate on ollut tuttu jo vuodesta 1984. Sittemmin Postimies Patea on nähty tv:ssä säännöllisesti ja julkaistu sekä VHS-kasetteina että DVD:einä.  Sittemmin Paten kulkuneuvo on vaihtunut autosta helikopteriin ja toteutustapa nukkeanimaatiosta tietokoneanimaatioon. (Lähde: SF Film Finland Oy.)

Koulukinon oppimateriaali on suunnattu esi- ja alkuopetukseen. Materiaalissa käydään läpi mm. animaatiotekniikkaa, tosi-televisiota ja tuotesijoittelua.
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa