2016-09-28 09:40:00

Osallistu Tyttö nimeltä Varpu -arvontaan 30.9. mennessä - jaossa leffalippuja!

Tyttö nimeltä Varpu on koskettava kasvukertomus ja kiehtova identiteettitrilleri, jonka oppimateriaalissa päästään kurkkaamaan elokuvan kulissien taakse. Koulukinon tuottaman verkkoyhteisö Kelaamon nuorista elokuvaharrastajista koostuva Varpu-tiimi seurasi elokuvan tekoprosessia ja kuvasi siitä omasta näkökulmastaan, johon pääsee tutustumaan oppimateriaalissa. Yksi Varpu-tiimiläisistä oli myös laatimassa oppimateriaalia yhdessä tutkija Heta Mularin kanssa. Tyttö nimeltä Varpu -oppimateriaalissa painottuukiin uuden opetussuunnitelman nuori- ja oppijalähtöisyys ja aktiivisen oppimisen tukeminen.

Koulukino arpoo Facebook-sivullaan kaksi 2 hengen lippupakettia Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan näytöksiin Finnkinon teattereissa sekä yhden elokuvan soundtrackin, joka on Paula Vesalan ja Jori Sjöroosin käsialaa. Arvonta suoritetaan perjantaina 30.9.
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa