2017-02-06 10:24:00

Koulukino tarjoaa mediakasvatukseen sopivia elokuvatärppejä Mediataitoviikolla

Valtakunnallista Mediataitoviikkoa vietetään jälleen 6.-12.2.2017. Koulukinon Facebook-sivuilta löydät joka päivä maanantaista perjantaihin mediakasvatuksen tarpeisiin kohdennetun elokuva- ja oppimateriaalitärpin.

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Vuoden 2017 teema on ”Ihmisten Internet” ja tällä teemalla halutaan kiinnittää huomiota netin tuomiin mahdollisuuksiin sekä ihmisten toimintaan netissä ja sen puolesta: netti on ihmisten luomus ja sen kehittyminen ihmisten käsissä. Millaisessa netissä me haluamme toimia? Mediataitoviikko suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä noin 50 kansallisen organisaation kanssa ja sitä koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI.

Mediataitoviikon 2017 uusiin materiaalipaketteihin pääset tutustumaan Mediataitokoulun sivuilla. Kaikkien yhteistyökumppanien tapahtumat, materiaalit ja kampanjat löydät täältä.

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa