2019-10-17 10:43:00

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin kiertueohjelmiston elokuvia saatavilla myös koulukinonäytöksiin

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmistoa on mahdollista nähdä myös muualla Suomessa. R&A-kiertue järjestetään vuosittain aina syyskuisen festivaalin jälkeen. Elokuvia voi tilata esitettäväksi kiertueohjelmistosta ajalla 1.10.2019 – 30.4.2020. Valtakunnallisen kiertueen tavoitteena on tuoda laatuelokuvaa myös Helsingin ulkopuolelle.

Ohjelmisto koostuu niin lastenelokuvista, eurooppalaisista elokuvahelmistä kuin kansainvälisistä festivaalihiteistä. Elokuvia voivat tilata muun muassa maakuntateatterit, elokuvakerhot, erilaiset tapahtumat sekä kuntien kulttuuripalvelut. Kiertueesta kiinnostuneet tahot voivat hakea näytöksen järjestäjäksi verkkolomakkeen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä festivaaliin. Elokuvat ovat DCP-formaatissa ja ne välitetään esityspaikalla verkkojakelupalvelun kautta.

Elokuvia on mahdollista tilata myös koulukinonäytöksiin, joihin sopivia elokuvia ovat mm. Jacob, Mimmi ja puhuvat koirat (oppimateriaali), varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen sopiva Pulpettikinon lyhytelokuvanäytös, Tuulen laakson Nausicaä (oppimateriaali) sekä lukioihin ja muihin toisen asteen oppilaitoksiin sopiva nuortenelokuva Skate Kitchen.

Lisätietoa: HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -tuottaja Veera Kotila, veera@hiff.fi
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa