2020-01-15 07:29:00

Uusi Koulukinokoulu-sertifikaatti elokuvakasvatusta toteuttaville kouluille

https://www.mayk.fi/wp-content/uploads/2019/11/Koulukinokoulu-mustapohja-va%CC%88rilogo-002.png

Koulukinokoulu-sertifikaatti myönnetään oppilaitaan elokuvateatteriin vieville, elokuvakasvatusta esimerkillisesti toteuttaville koululle. 

Sertifikaattia voi hakea koulu, joka tilaa vähintään kaksi koulukinonäytöstä elokuvateatterista lukuvuoden aikana ja käyttää Koulukinon oppimateriaaleja. Mahdollisuuksien mukaan koulu käyttää myös Koulukino Suoratoisto -palvelua integroituna opetukseen.

Koulukinokoulu saa Koulukinokoulu-logon koulun sivuille sekä kerran lukukaudessa uutiskirjeen tulossa olevista elokuvista ja oppimateriaaleista.
Lisäksi Koulukinokoulut ovat etusijalla erilaisissa elokuvakasvatukseen ja esim. elokuvien testaamiseen liittyvissä projekteissa ja tilaisuuksissa.

Maunulan yhteiskoulu ja Helsingin matematiikkalukio on Suomen ensimmäinen Koulukinokoulu. Lue täältä miten Maunulassa toteutetaan elokuvakasvatusta.

Koulukinokoulu-sertifikaattia haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen koulukino@koulukino.fi.

Sertifikaatti lanseerataan Educa-messuilla 24.-25.1.2020. Täältä löydät ohjeita koulukinonäytännön järjestämiseen.

 

 
« Takaisin

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa