Koti eläintarhassa

Elokuvan tiedot

Oppimateriaalin teemoja: eläintarhat, eläimet, Korkeasaari

Synopsis: Yksinhuoltajaisä Benjamin Mee päättää laittaa koko elämänsä uusiksi: hän käyttää kaikki säästönsä ja ostaa ränsistyneen, lopetusuhan alla olevan eläintarhan eläimineen päivineen. Muutto kaupungista keskelle eläinpuistoa ei suju kommelluksitta, mutta omalaatuisen henkilökunnan avustamana Benjamin perheineen heittäytyy seikkailuun ja ryhtyy kunnostamaan eläintarhaa sen entiseen loistoon. Oman lisähaastensa arkeen tuovat eläintarhan 200 eksoottista asukasta. Ränsistynyt eläintarha asukkeineen vaatii paljon työtä, mutta samalla se antaa paljon iloa ja unohtumattomia yhteisiä hetkiä, ja yhteinen kokemus sitoo perheen jälleen tiiviisti yhteen. Koti eläintarhassa perustuu tositapahtumiin.

Oppimateriaali on suunnattu alakouluille. Osa tehtävistä on tarkoitettu tehtäväksi Korkeasaaren eläintarhassa tai eläintarhavierailun jälkeen.

Korkeasaaren kotisivut löydät osoitteesta www.korkeasaari.fi.

Oppimateriaalin ovat laatineet Korkeasaaren ympäristökasvattajat Marjo Priha ja Tero Kirjosalo.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Materiaali on julkaistu vuonna 2012. Linkit on tarkistettu 16.7.2013.

 

 

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Koti eläintarhassa

(We Bought a Zoo)

Maa: USA Vuosi: 2012

Kesto: 124min Ikäraja: 7

Levittäjä: SF Film Oy


Koti eläintarhassa on riemastuttava tositarina kaikenikäisille eläinrakkaille.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa