Los Bando

Johdanto

Oppimateriaalin teemoja: Road movie, elokuvagenret, elokuvan henkilöt, unelmat, vapaus,

Synopsis: Los Bando Immortale on kahden innostuneen nuoren kellarimuusikon bändi. Kaksikolla on ollut 8-vuotiaasta asti haave osallistua National Championship of Rock -kilpailuun Pohjois-Norjassa Tromssassa. Heiltä kuitenkin puuttuu basisti sekä menopeli pohjoiseen. Paikallinen nuori rallilupaus suostuu nuoren rockbändin kuljettajaksi veljensä matkailuautolla. Alkaa hulvaton matka Norjan halki, jonka varrelta ei puutu yllätyksiä eikä kiperiä tilanteita. Morsian myöhässä omista häistään on vasta alkusoittoa! Yllätysten lisäksi he joutuvat haastamaan sekä vanhempansa ja poliisin ja aikakin meinaa loppua kesken.

Los Bando on innostava ja hauska elokuva haaveisiin luottamisesta ja omien unelmiensa toteuttamisesta. Nuorten elämässä on paljon haasteita, mutta omat unelmat ja ystävyys kantavat niidenkin läpi.

Oppimateriaali on suunnattu 4-8. -luokkalaisille.

Oppimateriaalin on laatinut luokanopettaja ja kulttuurituottaja Melina Lukkarinen.

Oppimateriaalin on tuottanut Koulukino.

Materiaali on julkaistu vuonna 2018. Linkit on tarkistettu 2.8.2018.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Los Bando

(Los Bando)

Ohjaaja: Christian Lo

Maa: Norja Vuosi: 2018

Kesto: 94min Ikäraja: 12

Näyttelijät:
Vera Vitali, Stig Henrik Hoff, Jonas Hoff Oftebro


Hulvaton road movie bändistä, joka matkaa halki Norjan poliisit ja vanhemmat kintereillään, päästäkseen osallistumaan rockin mestaruuskisoihin.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa