Risto Räppääjä ja viileä Venla

Elokuvan tiedot

Synopsis: Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää lähtevät Saareen, missä Elvi Räppääjä toimii lomakeskuksen emäntänä. Paikalle saapuu myös Ristoa ja Nelliä hiukan vanhempi Venla isänsä Uolevi Horsmaniemen kanssa. Venlan tulo hämmentää Riston ja Nellin välejä, koska Nelli alkaa viihtyä yhä enemmän Venlan seurassa. Samanaikaisesti vanhat ystävykset Pakastaja-Elvi ja Uolevi lähestyvät toisiaan. Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjä ja viileä Venla kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Oppimateriaalit

Risto Räppääjä ja viileä Venla -elokuvan oppimateriaali käsittelee musiikkivideon tekemistä. Elokuvan yhteydessä voi hyödyntää myös aikaisempiin Risto Räppääjä -elokuviin tehtyjä oppimateriaaleja:

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Risto Räppääjä ja viileä Venla

Ohjaaja: Mari Rantasila

Maa: Suomi Vuosi: 2012

Kesto: 74min

Levittäjä: Nordisk Film

Näyttelijät:
Lauri Karo, Venni Uotila, Olivia Ainali, Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo, Juha Muje


Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää lähtevät Saareen, missä Elvi Räppääjä toimii lomakeskuksen emäntänä. Paikalle saapuu myös Ristoa ja Nelliä hiukan vanhempi Venla, jonka tulo hämmentää Riston ja Nellin välejä.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa