Ternet Ninja

Johdanto

Lajityyppi: animaatio, seikkailu

Kohderyhmä: 6.-8. lk

Synopsis: Teini-ikäinen Aske saa sedältään ninjanuken, kun tämä palaa kotiin Thaimaasta. Käy kuitenkin ilmi, että kyseessä ei ole mikään tavallinen nukke - se on elävä, tappavan vaarallinen ja sillä on pakkomielle oikeudenmukaisesta, verisestä kostosta ihmisille, jotka ovat tehneet sen luojien elämästä painajaista. Ruudullinen ninja auttaa Askea selviytymään ongelmistaan, ja poika lupaa auttaa nukkea - tietämättä mitä se tarkoittaa.

Ternet Ninja on kerännyt Tanskassa yli 900 000 katsojaa kaikista ikäryhmistä ollen maansa katsotuin elokuva 30 vuoteen. Elokuva perustuu koomikko Anders Matthesenin samannimiseen kirjaan. (Lähde: Black Lion Pictures Oy)

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin!

 

Elokuvaan ei ole laadittu laajaa oppimateriaalia, mutta sitä voi käsitellä oppilaiden kanssa Koulukinon Media-avain-palvelun keskusteluideoiden avulla.

Elokuvasta voi tilata koulukinonäytännön elokuvateatteriin.

Materiaaliin liittyvät elokuvat

Ternet Ninja

Ohjaaja: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen

Maa: Tanska Vuosi: 2018

Kesto: 83min Ikäraja: 12

Levittäjä: Black Lion Pictures Oy

Näyttelijät:
Äänirooleissa mm. Anders Matthesen, Alfred Bjerre Larsen, Emma Sehested Høeg


Teini-ikäinen Aske saa Thaimaasta ninjanuken. Käy kuitenkin ilmi, että kyseessä ei ole mikään tavallinen nukke – se on elävä, tappavan vaarallinen ja sillä on pakkomielle oikeudenmukaisuudesta.

Oppimateriaalit ja elokuvat Sopivan elokuvan valitseminen Elokuvateatterien ja levittäjien yhteystietoja Koulukinonäytännön järjestäminen elokuvateatterissa Ohjeita elokuvan katsomiseen koulussa