keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Koulukinonäytökset ja koronavirus

Juha-Matti Tammela alustaa Green Bookin koulukinonäytöstä (kuva: Joël Parikka)

Koulukinonäytösten tilaaminen on pandemiatilanteesta huolimatta mahdollista usealla paikkakunnalla. Vallitsevassa poikkeustilanteessa monet elokuvateatterit myös joustavat minimikatsojamäärästä. Tarkista ajantasainen tilanne aina suoraan paikallisesta teatterista. Myös alueesi viranomaisten tiedotusta kannattaa seurata, kouluja koskevat ohjeistukset vaihtelevat paikkakunnittain.

Muista myös hyödyntää Koulukinon maksuttomat oppimateriaalit. Elokuvien saatavuustiedoissa Koulukinon sivuilla saattaa tällä hetkellä olla puutteita ja viivästyksiä. Elokuvaa valitessa kannattaakin valita muutama vaihtoehto siltä varalta, että valitsemastasi elokuvasta ei olekaan saatavilla elokuvateatterikopiota.

Kaikki Suomen elokuvateatterit noudattavat THL:n ja OKM:n “Ohje koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä” -opasta (21.9.2020) sekä Suomen elokuvateatteriliitto SEOL ry:n laatimia turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Esimerkkejä turvallisuustoimista

Ohjeita koulukinonäytöksen tilaamiseen.