keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Elokuvanäytös Invisible Demons opettajille ja mediakasvattajille 14.12.

Millaisia eväitä elokuvakasvatus voi tarjota ilmastoahdistuksen käsittelyyn?

Tervetuloa katsomaan palkittua dokumenttielokuvaa, kuulemaan Koulukinon ja ELKE ry:n elokuvakasvatuspalveluista ja keskustelemaan elokuvan teemoista tiistaina 14.12.2021 klo 14–16 elokuvateatteri Orioniin Helsinkiin!

Vaikuttavan kuvakerronnan ja tavallisten asukkaiden kokemusten kautta ohjaaja Rahul Jain kuvaa elokuvassaan Invisible Demons taloudellisen kasvun ja ilmastonmuutoksen dramaattisia vaikutuksia kotikaupunkinsa Delhin asukkaiden elämään.
Katso traileri

Ennen elokuvaa Koulukinon erityisasiantuntija Marjo Kovanen esittelee Koulukinon elokuvakasvatuksen palveluita ja Leena Närekangas Elävän kuvan keskus ELKE ry:stä kertoo Orionin elokuvakasvatustoiminnasta.

Näytöksen jälkeen elokuvan tuottaja Iikka Vehkalahti on paikalla keskustelemassa elokuvan teemoista, keskustelua moderoi Tuomas Rantanen Voima-lehdestä.

Invisible Demos on saatavilla kouluille katsottavaksi ensi vuonna Koulukino Suoratoisto -palvelun kautta. Myös Koulukinon ympäristö- ja elokuvakasvatusta yhdistävä oppimateriaali elokuvaan julkaistaan ensi vuonna. Tilaisuudessa kuulet lisää kouluille suunnattavasta sisällöstä.

Tilaisuus on maksuton, osallistuminen edellyttää koronapassia sekä kasvomaskin käyttöä.

Sitovat ilmoittautumiset 13.12. mennessä osoitteeseen marjo.kovanen@koulukino.fi

Elokuvan tarjoaa Voima, näytöksen järjestää Voima yhteistyössä Koulukinon ja Orionin kanssa.