keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Eetu ja Konna

Eetu ja Konna

Eetun perhe muuttaa maalta kaupunkiin, jossa lähiöpihan ainoa luontopilkku, kaunis lampi, on vaarassa jäädä suunnitteilla olevan parkkipaikan alle. Lammessa olevaa vedenalaista sammakoiden valtakuntaa uhkaa väistämätön tuho. Vaarassa ovat myös ystävykset Eetu ja sammakko Konna, nimittäin Konna on tuonut sammakoiden maailmasta mukaansa maan päälle merkillisen laitteen, joka huomataan heti maailmaa johtavien suurvaltioiden tiedustelussa. Suurvallat haluavat tuon mullistavan teknologian omaan haltuunsa!

Eetu ja Konna saavat peräänsä eri valtioiden agentit ja ajautuvat ympäri maapalloa jännittävään seikkailuun. Agentit ottavat mittaa toisistaan ja urheista Eetusta ja Konnasta – ja luonto taistelee ihmisen rakennelmia vastaan.

Mutta ovatko ihminen ja luonto sittenkään niin eri maata tai valtiot eri maailmoja? Eikö ihmisen keksintöjä voisi käyttää luonnon hyödyksi ja ihminen oppia luonnosta? Voisiko ystävyys olla voimista kaikkein suurin?

Alkuperäinen nimi:
Eetu ja Konna
Julkaisuvuosi:
2011
Pituus:
85 min.
Genre(t):
Levittäjä:
Finnkino Oy
Tuotantomaa(t):
Suomi
Ohjaus:
Kari Häkkinen
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Onni TommilaChike OhanweJenni VartiainenMatti RaninPamela TolaSari HavasHeikki NousiainenJuha-Pekka MikkolaMatti Olavi RaninEija NousiainenAarre KarenTuukka Häkkinen