keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Hip hei hutsu!

Hip hei hutsu!

Sofi ja hänen ystävänsä Emma ja Amanda aloittavat yläasteen jännittyneinä ja suurin odotuksin. Sofi kiinnostuu yhdeksäsluokkalaisista pojista Mousesta Sebbestä ja Jensistä, ja kutsu bileisiin saa hänet innostumaan. Tytöt valmistautuvat juhliin varastamalla juotavaa Sofin isältä. Bileissä Sofi ajautuu poikaporukan painostamana Sebben kanssa makuuhuoneeseen. Kaikki ei suju niin kuin Sebbe (ja tämän kaverit) toivoisivat. Hämmennyksensä ja epävarmuutensa peittämiseksi Sofi juo liikaa ja lopulta sammuu olohuoneen lattialle. Mouse käyttää tilannetta hyväkseen ja ottaa Sofista valokuvia. Hän menee niin pitkälle, että riisuu Sofin pikkuhousut, vetää ne tämän päähän ja kuvaa myös hameen alta.

Seuraavalla viikolla kuvat kiertävät koulussa kaikkien nähtävillä, juorut alkavat levitä ja Sofi leimataan huoraksi. Isä, jonka kanssa Sofi asuu kahden, on opettajana Sofin koulussa ja saa hänkin kuvat käteensä. Tilanne kärjistyy myös kotona. Kaiken lisäksi Sofin luotetut ystävät Emma ja Amanda alkavat vältellä häntä. Sofin pitää päättää, miten selvittää tilanne.

Alkuperäinen nimi:
Hip hip hora!
Julkaisuvuosi:
2004
Pituus:
90 min.
Genre(t):
Levittäjä:
Sandrew Metronome Distribution
Tuotantomaa(t):
Ruotsi
Ohjaus:
Teresa Fabik
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Amanda Renberg, Ellen Fjaestad, Linn Persson, Björn Kjellman, Filip Berg, Marcus Hasselborg, Carla Abrahamsen
Nimi ruotsiksi:
Hip hip hora!
På sin första fest dricker Sofie för mycket alkohol och blir medvetslös. Killgänget med Mouse i spetsen utnyttjar hennes tillstånd och tar en rad förnedrande bilder på henne. Bilderna låter de sedan cirkulera runt på skolan och Sofie får snabbt dåligt rykte. När hon fyller 13 år skanderar klasskamraterna ”hip, hip hora!” i stället för Hip Hip Hurra! och allt fler vänder Sofie ryggen. Sofies dåliga rykte riskerar att spilla över på Emma och Amanda och vänskapen mellan de tre sätts på hårt prov. Mera information: http://www.sfi.se/sfi/IMAGES/_PDF_FILES/SE_PA_FILM/SKOLBIO/FILMHANDLEDNING/HIP%20HIP%20HORA.PDF