keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Jujutsu Kaisen 0

Jujutsu Kaisen 0

Yuta Okkotsu ja Rika Orimoto olivat sydänystäviä aivan pienestä. Rika lupasi että he menevät naimisiin, kun kasvavat isoksi. Mutta Rika kuolee liikenneonnettomuudessa Yutan silmien edessä.

Rika ei voi hyväksyä kuolemaansa. Hänestä tulee kostonhimoinen riivattu paholainen, joka suojelee Yutaa kirouksilla ja kuolemaa kylväen.

Yuta haluaisi vain elää kuten muutkin ihmiset. Yuta haluaa tuntea itseni tarpeelliseksi, ja uskoa, että on ihan ok jatkaa normaalia elämää. Suuri Jujutsu –noitamestari Gojo Satoru toivottaa Yutan tervetulleeksi kiroamisen korkeakouluun, Jujutsuun.

Yuta Okkotsun luokkatoverit Zen’in Maki, Inumaki Toge ja Panda auttavat häntä saamaan itseluottamuksensa takaisin. Ehkä Yuta voi sittenkin murtaa Rikan kuolemasta seuranneen kirouksen.

Jujutsusta karkotettu paholaismainen Geto Suguru haastaa Okkotsun ja koko Jujutsun kirousten kilvoitteluparaatiin. Geto Suguru haluaa langettaa koko Shinjukun ylle tuhannet murhanhimoiset kiroukset ja tuhota kaikki vailla noitavoimia elävät ihmiset. Pystyykö Yuta Okkotsu pysäyttämään Geton? Onnistuuko hän murtamaan Rikaa riivaavan kirouksen? (Lähde: Cinema Mondo)

Alkuperäinen nimi:
Gekijouban Jujutsu Kaisen 0
Julkaisuvuosi:
2021
Pituus:
105 min.
Kielet:
Levittäjä:
Cinema Mondo
Tuotantomaa(t):
Japani
Ohjaus:
Seong-Hu Park
Käsikirjoitus:
Gege Akutami, Hiroshi Seko
Näyttelijät:
Äänirooleissa mm. Chinatsu Akasaki, Aya Endô, Kana Hanazawa