keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Kanakani ja tuomion hamsteri

Kanakani ja tuomion hamsteri

Tilattavissa elokuvateatteriin

Kanakani on kuuluisan seikkailijan, kuningas Kaarlen, adoptoitu poika. Syntyjään hän on erilainen kuin muut: puoliksi kana, puoliksi kani. Nuorena ei ole helppoa erottua joukosta, joten Kanakani yrittää piilotella kanamaisia koipiaan muiden katseilta.

Kanakanin suurin haave on tulla seikkailijaksi kuten isänsä. Kun kuninkaan ilkeä veli Arvid uhkaa kaapata vallan, Kanakani huomaa tilaisuutensa tulleen. Uskollisen ystävänsä kilpikonna Hugon ja oppaaksi ryhtyvän haisunäätä Merin kanssa hän lähtee etsimään kadonnutta tuomion hamsterin valtikkaa, joka antaa kantajalleen uskomattomat voimat. Pelastaakseen valtakunnan heidän on saatava valtikka käsiinsä ennen kuin pahantahtoinen Arvid-setä löytää sen.

Seikkailun aikana Kanakanille selviää, että sankaritöissä voi olla etua siitä, että on ainutlaatuinen. Lämminhenkinen ja vauhdikas Kanakani ja tuomion hamsteri on samojen tekijöiden käsialaa kuin Bigfoot – Isojalan perhe ja Corgi – Kuningattaren koiranpentu. (Lähde: Finnkino Oy)

Alkuperäinen nimi:
Chickenhare and the Hamster of Darkness
Julkaisuvuosi:
2022
Pituus:
91 min.
Kielet:
Levittäjä:
Cinemanse
Tuotantomaa(t):
Belgia, Ranska
Ohjaus:
Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Käsikirjoitus:
David Collard
Näyttelijät:
Äänirooleissa Kanakani: Elias Kaskinen Meri: Eeva Markkinen Hugo: Ville Myllyrinne Arvid: Taisto Oksanen Kaarle: Vesa Hämes