keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Kuka pelkää puudelia

Kuka pelkää puudelia

Tilattavissa elokuvateatteriin

Kuka pelkää puudelia on Jayne Lyonsin samannimiseen romaaniin perustuva australialainen animaatioelokuva nuoresta Freddy Lupinista, pystytukkaisesta teinipojasta ja korkea-arvoiseen ihmissusien sukuun kuuluvasta perijästä. Menetettyään isänsä Freddy päättää, että hänestä tulee susimaisin ihmissusi ja kaupunkinsa katuja partioiva ja ihmisiä pelastava yön kuningas, kuten isästään. Suuret suunnitelmat menevät kuitenkin mönkään ja Freddy huomaa olevansa pelottava… puudeli.

Nyt hänellä on aikaa seuraavaan kuun nousuun todistaa, että puudelinpehmeän ulkokuoren alla sykkii suden sydän. Ajan lisäksi on taisteltava vallanhimoisia sukulaisia vastaan, väisteltävä rankkureita ja löydettävä taianomainen kuukivi. Taisteluparina on onneksi Batty, neuvokas tyttökoira ja katujen kasvatti. (Lähde: Cinemanse)

Alkuperäinen nimi:
100% Wolf
Julkaisuvuosi:
2020
Pituus:
96 min.
Kielet:
Levittäjä:
Cinemanse
Tuotantomaa(t):
Australia
Ohjaus:
Alexs Stadermann
Käsikirjoitus:
Ranald Allan, David Breen, Fin Edquist, Alexs Stadermann, Stephanie Zehnal
Näyttelijät:
Suomenkielisen version äänirooleissa mm. Freddy - Antti Lang, Batty - Anna-Maija Tuokko, Flasheart - Sasu Moilanen, Hotspur - Carl-Kristian Rundman, Cripp - Antti Pääkkönen, Twitchy - Eeva Markkinen, Hamish - Olavi Uusivirta