keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus

Tilattavissa elokuvateatteriin

Riku on haikaroiden kasvattama seikkailunhaluinen varpunen, joka talvehtii Pohjois-Afrikassa. Siellä hän tapaa kulmat tuntevan Samianin ja tämän varpusparven, jotka ovat joutuneet ahneen ja häikäilemättömän riikinkukko Zamanon vangeiksi. Varpusten ainoa tie vapauteen on ratkaista arvoitus ja tuoda Zamanolle salaperäinen jalokivi. Riku lähtee yhdessä erikoisten ystäviensä Olgan ja Kikin kanssa toiminnantäyteiselle matkalle vapauttaakseen varpuset Zamanon kynsistä. Matkan varrella hän saa uusia ystäviä – mutta myös uuden käsityksen itsestään.

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus on mukaansatempaava tarina, joka osoittaa yhteistyön voiman ja ne valtavat mahdollisuudet, joiden ansiosta Riku onnistuu: hän on varpunen, joka kasvatettiin haikarana ja hänessä yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet. (Lähde: SF Studios)

Alkuperäinen nimi:
Richard Storken og den mystiske juvelen
Julkaisuvuosi:
2023
Pituus:
85 min.
Kielet:
Levittäjä:
SF Studios
Tuotantomaa(t):
Saksa, Belgia, Norja
Ohjaus:
Benjamin Quabeck, Mette Tange
Käsikirjoitus:
Reza Memari, Pilip LaZebnik, Mette Tange
Näyttelijät:
Katja Aakkula (Aurora) Tommi Korpela (Klaudius) Antti Pääkkönen (Kiki) Petrus Kähkönen (Max) Rinna Paatso (Olga) Henri Piispanen (Riku) Emma Louhivuori (Samia) Tero Koponen (Zamano)