keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Sano että rakastat mua

Sano että rakastat mua

15-vuotias Fatou pukeutuu napapaitaan ja kireään minihameeseen ja elää ystäviensä kanssa seksuaalisesti huikentelevaista elämää. Lapsuuden ja aikuisuuden välimaastossa he etsivät rakkautta ja luulevat saavansa sen harrastamalla tai ainakin kertomalla juttuja miten he ovat harrastaneet seksiä.
Ilta sen jälkeen, kun tytöt harrastavat sms-strippausta poikajoukon kanssa, mahdoton tapahtuu. Fatou joutuu väkivallan kohteeksi. Jälkeenpäin hän kieltää tapahtuneen koululta, vanhemmiltaan ja jopa itseltään.
Fatou ystävineen jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut. He järjestävät bileitä ja vähät välittävät yhteiskunnan määräyksistä tai vanhemmista, jotka alkavat huolestua. Mutta eräänä päivänä todellisus saa kiinni Fatoun ja hän joutuu pohtimaan ketkä ovat hänen oikeita ystäviään.

Alkuperäinen nimi:
Säg att du älskar mig
Julkaisuvuosi:
2006
Pituus:
95 min.
Levittäjä:
Future Film
Tuotantomaa(t):
Ruotsi
Ohjaus:
Daniel Fridell
Käsikirjoitus:
Näyttelijät:
Haddy Jallow, Diza Dahlsström Franzén, Sophie Andrén
Nimi ruotsiksi:
Säg att du älskar mig
15-åriga Fatou klär sig i korta toppar och spända kjolar. I brytningen mellan barndom och vuxenhet letar Fatou och hennes vänner efter kärlek och tror sig ha hittat den genom att ha – eller i alla fall genom att berätta om – sex. Kvällen efter att flickorna haft sms-striptease med ett pojkgäng händer det omöjliga. Fatou råkar illa ut. Efteråt förnekar hon det som hänt för skolan, sian föräldrar och sig själv. Fatou och hennes vänner fortsätter som om ingenting hänt. De festar och bryr sig inte i samhällets regler eller sina föräldrar, som börjar bli oroliga. Men en vacker dag kommer verkligheten i kapp Fatou och hon tvingas ta ställning till vem som är hennes riktiga vänner.