keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Trolls: Bändi koossa

Trolls: Bändi koossa

Tilattavissa elokuvateatteriin

Valmistaudu vauhdikkaaseen, suosikkihahmoja vilisevään ja sateenkaaren sävyissä säteilevään sukukokoukseen, kun DreamWorks Animationin musiikintäyteinen elokuvasarja saa upouuden osan Trolls: Bändi koossa.

Kokonaisen kahden elokuvan tosiystävyyden ja alituisen flirttailun jälkeen Poppy ja Risu ovat nyt virallisesti pari (#popsu)! Heidän tutustuessaan paremmin Poppylle paljastuu, että Risulla on salattu menneisyys. Risu on kuulunut Poppyn ihailemaan poikabändiin nimeltä BroZone, johon ovat kuuluneet myös Risun neljä veljeä: Floyd, John Dory, Spruce ja Clay. Risu oli tosin vielä pikkulapsi, kun BroZone hajosi, ja samalla hajosi myös perhe, joten sen koommin Risu ei ole veljiään nähnyt.

Mutta kun ilkeä poptähtikaksikko—Velvet ja Veeti—sieppaa Risun Floyd-veljen tämän laulutaitojen takia, Risu ja Poppy suuntaavat vauhdikkaalle ja tunteikkaalle matkalle saattaakseen veljeskatraan taas yhteen ja pelastaakseen Floydin popunholaan painumistakin pahemmalta kohtalolta. (Lähde: Finnkino Oy)

Alkuperäinen nimi:
Trolls Band Together
Julkaisuvuosi:
2023
Pituus:
92 min.
Kielet:
Levittäjä:
Finnkino Oy
Tuotantomaa(t):
Yhdysvallat
Ohjaus:
Walt Dohrn, Tim Heitz
Käsikirjoitus:
Elizabeth Tippet
Näyttelijät:
Suomalaisissa äänirooleissa: POPPY - Evelina RISU - Petrus Kähkönen JOHN DORY - Osku Ärilä SPRUCE - Yannick Yamajako FLOYD - Elias Kaskinen CLAY - Joonathan Kettunen VIVA - Ellinoora VELVET - Jannika B VEETI - Antti L.J. Pääkkönen MINI TIMANTTI - Lukas Leon BRIDGET - Raili Raitala KREPPI - Sara Parikka Alkuperäisissä äänirooleissa: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs, RuPaul Charles, Amy Schumer, Andrew Rannells, Zosia Mamet