keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Koulukinon etäinfo elokuvateattereille 12.1.2023

Kuva: Koulukino

Kaipaatko lisätietoa koulukinonäytöksistä? Onko kunnassasi kulttuurikasvatussuunnitelma, mutta elokuva ei ole vielä osa sitä? Haluatko vinkkejä koulujen tavoittamiseen?

Tule Koulukinon järjestämään etäinfoon kuulemaan ja keskustelemaan koulukinonäytöksistä ja kulttuurikasvatussuunnitelmista. Mietitään yhdessä, miten koulujen kynnystä elokuvateatteriin lähtemiselle voisi madaltaa, miten kouluja voisi parhaiten lähestyä ja miten elokuvateatterin asemaa paikallisissa kulttuurikasvatussuunnitelmissa voi pyrkiä vahvistamaan.

Elokuvateatteriammattilaisille suunnattu Koulukino-info järjestetään 12.1.2023 klo 14.00

Voit lähettää meille jo etukäteen mahdollisia kysymyksiä tai aiheita, joista toivoisit keskustelua. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen marjo.kovanen@koulukino.fi
Info järjestetään Teamsissa, pääset mukaan tämän linkin kautta: https://bit.ly/3UBbZUB

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Koulukino on Filmikamarin, SEOLin ja SELin perustama elokuva-alan järjestö. Toiminnan tarkoituksena on jo 20 vuoden ajan ollut edistää valtakunnallisesti koulujen ja elokuvateattereiden välistä yhteistyötä, koulukinotoimintaa sekä lasten ja nuorten elokuvaharrastusta.

Koulukinon verkkopalvelussa www.koulukino.fi julkaistavat elokuvakohtaiset maksuttomat oppimateriaalit tukevat elokuvakasvatusta ja perustelevat koulukinonäytöksiä opetussuunnitelman toteuttamisen näkökulmasta.

Verkkopalvelun Elokuvateattereille-sivulle  on koottu aineistoa, jota voi hyödyntää kouluyhteistyössä.

Filmikamari kannustaa elokuvateattereita osallistumaan Koulukino-infoon.