keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Webinaari elokuvaharrastuksen ohjaajille 28.2.

Kuvaaja ja näyttelijä Koulukinon elokuvaharrastuksessa.

Koulukino järjestää elokuvaharrastuksen sisältöihin ja työtapoihin keskittyvän Käytännön työkaluja elokuvaharrastuksen ohjaajille -webinaarin tiistaina 28.2.2023. Webinaari on avoin kaikille elokuvaharrastuksen ja Harrastamisen Suomen mallin parissa työskenteleville.

Ensimmäisessä puheenvuorossa Koulukinon asiantuntija Saara Konttinen kertoo alakouluikäisille harrastajille sopivista tehtävistä ja työtavoista pohjautuen Koulukinon kokemuksiin Harrastamisen Suomen mallin elokuvaharrastusryhmistä. Webinaarin toisella tunnilla elokuvaaja Iris Kärkkäinen kertoo parhaat vinkit kännykän hyödyntämiseen kuvausvälineenä.

Kummankin puheenvuoron loppuun on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty kysymys tai aihe, jota toivoisit käsiteltävän, voit olla yhteydessä ennakkoon saara.konttinen@koulukino.fi.

Ajankohta:

Tiistai 28.2.2023 klo 10-12

Tapahtuma:

Käytännön työkaluja elokuvaharrastuksen ohjaajille -webinaari Teams-alustalla

Ilmoittaudu:
https://bit.ly/elokuvaharrastuswebinaari-kevat2023


Aikataulu

10.00 Webinaarin avaus

10.10 Asiantuntijapuheenvuoro 1: Käytännön vinkkejä elokuvaharrastukseen

10.55 Tauko

11.00 Asiantuntijapuheenvuoro 2: Kaikki irti kännykällä kuvaamisesta

11.50 Yhteenveto ja loppusanat


Iris Kärkkäinen

Freelance elokuvaaja
Elokuvauksen maisteriopiskelija, Aalto yliopist
o

Iris Kärkkäinen työskentelee elokuvaajana ja kameraoperoijanaHän on kuvannut lukuisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia, musiikkivideoita ja mediataideteoksia, ja hänen töitään on esitetty useimmilla merkittävillä kotimaisilla elokuvafestivaaleilla. Iris on opettanut elokuvausta mm. HEO Kansanopistossa, kansainvälisessä Erasmus-vaihto-opiskelijoiden työpajassa sekä toiminut lukion mediadiplomien arvioijana.
iriskarkkainen.com/

Saara Konttinen

Asiantuntija, Koulukino
Kuvataidekasvatuksen maisteriopiskelija, Aalto Yliopisto

Saara Konttinen toimii Koulukinolla elokuvaharrastustoiminnan asiantuntijana. Koulukino on järjestänyt Harrastamisen Suomen mallin mukaista elokuvaharrastustoimintaa Helsingissä keväästä 2021 alkaen. Konttinen on ohjannut lasten ja nuorten elokuva- ja animaatiopajoja eri tahoilla vuodesta 2004.