keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Elokuvaharrastus tunne- ja empatiataitojen kehittäjänä

Kuva: Ksenia Chernaya / Pexels

Elokuvaharrastuksen toimijat -seminaari tarjoaa Harrastamisen Suomen mallin ohjaajille mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää osaamistaan.

Seminaarissa elokuvanäyttelemisestä väitellyt Ph.D. Hanna Maria Laakso esittelee alakouluikäisille kehittämiään elokuvanäyttelemiseen ja tunne- ja empatiataitoihin keskittyviä työpajoja. Koulukinon ja IhmeFilmin järjestämä Elokuvaharrastuksen toimijat -seminaari järjestetään taidekeskus Annantalolla 20.9.2022 klo 9.30-12.

Parhaat käytännöt esiin

Laakso on toteuttanut työpajoja eri puolilla Suomea vuodesta 2005, viimeksi helsinkiläisillä alakouluilla. Myös Helsingin Harrastamisen Suomen mallin elokuva- ja animaatioharrastuksista valtaosa toteutetaan 3.-6. luokkien oppilaiden kanssa.

Puheenvuoron jälkeen seminaari kutsuu elokuva- ja animaatioharrastuksen ohjaajat verkostoitumaan ja jakamaan parhaita käytäntöjään elokuvaharrastuksen toteuttamiseksi kouluympäristössä.

Ilmoittaudu mukaan

Seminaari on avoin kaikille Harrastamisen Suomen mallin elokuva- ja animaatioharrastusta tuottaville toimijoille ja harrastusohjaajille. Erityisesti mukaan toivotaan pääkaupunkiseudun toimijoita. Ilmoittautuminen seminaariin on avoinna 19.9. klo 12 saakka.

Ilmoittaudu: https://bit.ly/HSMelokuva