keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU
SV | EN | RU

Elokuvan katsomisen jälkeen

1.  Keskustelkaa elokuvasta Ei kiitos. Millaisen vaikutuksen se teki teihin katsojana? Mitkä kohtaukset jäivät mieleen? Mitä te ette ymmärtäneet? Jäikö tarinasta jokin henkilö tai asia erityisesti mieleen?  Millaisen vaikutuksen elokuvan kerronta, kuvaus, hahmot, musiikki, lavastus, ympäristö, puvustus, värit jne. tekivät? Elokuvassa on paljon seksikohtauksia.  Miltä se tuntui? Suosittelisitko elokuvan katsomista kaverille? Jos et, niin miksi? Jos kyllä, miksi?

2.  Lukekaa elokuvalehti Episodin verkkosivuilla oleva Niina Holmin kritiikki elokuvasta. Mitä mieltä olette Holmin arviosta? Kirjoittakaa oma arvionne.

3. a) Lukekaa linkistä juttu, jossa kerrotaan Ei kiitos -elokuvan trailerin aiheuttamasta tilanteesta ("Helsinkiläinen perheenäiti järkyttyi Kinopalatsissa – tämä seksikohtaus trailerissa oli liikaa", Ilta-Sanomat 14.1.2014). Mitä mieltä olette?

b) Elokuvien ja muiden audiovisuaalisten materiaalien ikärajoista löytyy lisää tietoa – tutustukaa Ikärajat.fi-sivustoon. Lukekaa myös Ylen Uutisista löytyvä juttu, jossa lastenpsykiatri Jari Sinkkonen kehottaa vanhempia noudattamaan ikärajoja ("Lastenpsykiatri Sinkkonen: Vanhempi, noudata ikärajoja!", Yle Uutiset 17.10.2013). Keskustelkaa aiheesta. Onko ikärajat tarkoitettu noudatettaviksi?