keyboard_arrow_up
menu
SV | EN | RU

Osallistu Koulukinon palautekyselyyn

Arvomme kaikkien palautetta antaneiden kesken elokuvalippuja

SV | EN | RU

Näkymätön mies, Muumio ja Quasimodo

GRIFFIN

Kuuluisalla Näkymättömällä miehellä on nimikin, ja se on Griffin. Hän on oivallinen vakooja, sillä kukaan ei näe häntä, mutta hänellä on lisäksi turhauttava tapa yllättää ystävänsä. Hänellä on aina varastossa hauska sutkaus… mutta vaikka hän on hyvä heittelemään herjoja, hän ei siedä niitä itse – erityisen herkkähipiäinen hän on punaisista kikkaroistaan.

 

 

MURRAY

Murray on mainio siteiden peittämä muumio, joka on monin tavoin elämää suurempi. Entisenä faraoiden Egyptin viihdetaiteilijana Murray on erittäin pidetty ja suureleinen tyyppi – aina kaikkien juhlien keskipiste. Murray viettää valtaosan vuodesta egyptiläisessä haudassa, joten aina kun hän saapuu Draculan hotelliin, hän on valmis BILETTÄMÄÄN! Hän on hauska heppu, joka selviytyy huumorinsa avulla tukalista tilanteista, joita hän tahtoo kuitenkin kaikin keinoin välttää.

 

QUASIMODO

Hotel Transylvanian keittiömestari on itse Quasimodo, kyttyräselkäinen ranskalainen, joka tunnetaan kellonsoittajana ja katedraaleissa lymyilijänä. Nyt hänestä on sukeutunut mestarikokki, joka loihtii matokakkuja, hämmentää suuret vadilliset etanasoppaa ja tekee karmivia alkupaloja hotellin vieraille. Tuo temperamenttinen taiteilija tahtoo, että keittiössä on kaikki juuri hänen haluamallaan tavalla—nyt hän haluaisi lisätä ruokalistalle myös ihmistä, vaikka hirviöt eivät olekaan nauttineet Homo sapiesta miesmuistiin. Harva jaksaa kuunnella hänen tarinoitaan – paitsi hänen uskollinen apulaisrottansa Esmeralda. Nenä kertoo, kuten hänellä on tapana sanoa, ja yhdessä he nuuskivat esiin ihmisen, jonka hän tietää piileksivän linnassa.